Σκάνδαλο στο Μεξικό: Τρελό πάρτι των διεθνών με 30 συνοδούς πολυτελείας (εικόνες – video)

Μέγα θέμα έχει προκύψει στο Μεξικό με την αποκάλυψη πως διεθνείς παίκτες διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε τρελό πάρτι με… δεκάδες γυναίκες.

Όπως έγραψε μεξικανική εφημερίδα, διεθνείς Μεξικανοί μια ημέρα προτού μεταβούν στη Δανία για φιλικό αγώνα, συμμετείχαν σε 24ωρο πάρτι με 30 συνοδούς πολυτελείας! Οι διεθνείς, όπως μετέδωσε το «TVNotas» διασκέδασαν με μπόλικο αλκοόλ, μουσική και σεξ. Στη… εντατική προπόνηση εν όψει του Μουντιάλ φέρεται να συμμετείχαν οι Οτσόα, Σαλσέδο, Ερέρα, Γκαγιάρδο, Φαμπιάν, Χιμένες κι οι αδερφοί Ντος Σάντος. Η μεξικανική ομοσπονδία δεν έλαβε επίσημη θέση, ωστόσο κύκλοι της ανέφεραν πως οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και πως αυτοί που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι, ήταν πολύ λιγότεροι.

Πριν από μερικές ημέρες οι διεθνείς παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έδωσαν όρκο ότι θα τα δώσουν όλα στο Μουντιάλ στο προεδρικό μέγαρο της χώρας τους, λίγο πριν η αποστολή πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη.

Το Μεξικό θα παίξει στον 6ο όμιλο και θα ανττιμετωπίσει τις Γερμανία, Νότιο Κορέα και Σουηδία.

Ya es #MartesDeTVNotas! Y nuestra #Edición1117 está lista, ¡No te la puedes perder, sólo la verdad! https://t.co/9pmE8BFXv8 pic.twitter.com/si72zKFdZp

— Revista TVNotas (@TVNotasmx) 5 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα