ΣΚΑΪ: Η τέχνη του να παρουσιάζεις τουρίστες των ΚΑΠΗ ως διαδηλωτές (video)

Έχουν εξελίξει πολλές «χάρες» στον ΣΚΑΪ όλα αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό σίγουρα προσφέρουν «ψωμί» για παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ακόμη κι όταν αυτά δεν είναι όντως συλλαλητήρια. Ακόμη κι αν όσοι συμμετέχουν δεν είναι ακριβώς διαδηλωτές, αλλά «βαπτίζονται» ως τέτοιοι. Αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τον σταθμό του Φαλήρου το οποίο έσπασε νέα

ρεκόρ παραπληροφόρησης υπό τους ήχους του «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

Το σκηνικό λοιπόν έχει ως εξής. Την ώρα της εκπομπής των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου διακόπηκε απότομα η ροή του προγράμματος για να γίνει σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, όπου στην παραλία της πόλης μία ομάδα περίπου 30 ατόμων τραγουδούσε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

«Αυτοί που βλέπετε ήταν μερικοί από τους 100.000 του χθεσινού συλλαλητηρίου», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. Λίγα δευτερόλεπτα βέβαια μετά, η «είδηση» όχι μόνο διαψεύστηκε, αλλά το έκανε και με αρκετά αστείο τρόπο, αφού δεν επρόκειτο για «μακεδονομάχους», αλλά για τουρίστες από ΚΑΠΗ του Ρεθύμνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα