Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα που πνίγηκε στον Λάδωνα – Τι έδειξε η νεκροψία

Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα, Τετάρτη, την άτυχη 40χρονη μητέρα, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο το Μεγάλο Σάββατο όταν έκανε ράφτινγκ.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Άγιο Ιερόθεο Κηπούπολης στο Περιστέρι.

Τι έδειξε νεκροψία για τον θάνατο της άτυχης μητέρας

Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, τη στιγμή που ανετράπη η βάρκα της 6μελους παρέας, η μητέρα παγιδεύτηκε σε κλαδιά δέντρων και πνίγηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος της 40χρονης επήλθε από πνιγμό. Εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένονται εντός των επόμενων 24ωρων.

Ξέσπασε ο πατέρας της 40χρονης: Ο εγγονός μου έσωσε την αδερφούλα του

«Ο εγγονός μου το έσωσε το κορίτσι μου το μικρό. Αυτός! Ακούστε το αυτό που σας λέω: Το αγοράκι μου το 15χρονο έσωσε την αδερφούλα του και άλλα δυο παιδάκια! Για όνομα του Θεού δηλαδή! Πού ήταν αυτοί οι αλήτες; Πού ήταν; Πείτε μου, πείτε μου που ήταν να μου προστατέψουν τα παιδιά μου; Έχασα το κορίτσι μου» δήλωσε στο Star συντετριμμένος ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό

Για το περιστατικό έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση, οι Αρχές έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας έχει μεταφερθεί και η μοιραία βάρκα.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (ΣΕΤΕΥΔ) δηλώνει συγκλονισμένος από τον ατυχή χαμό της 40χρονης μητέρας.

Keywords