«Σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου», τόνισε για το νέο σύστημα Πανελληνίων ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε μέσω Twitter στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, χαρακτηρίζοντάς το ως σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και τον εξορθολογισμό των εισαγωγικών εξετάσεων.

«Η παρουσίαση του νέου συστήματος εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Υπουργό Παιδείας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του

δημόσιου σχολείου και τον εξορθολογισμό των εισαγωγικών εξετάσεων. Για περίπου 10.000 μαθητές ανοίγει ο δρόμος της ελεύθερης πρόσβασης σε αναβαθμισμένα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για τους υπόλοιπους, ενισχύεται η κριτική γνώση έναντι της παπαγαλίας, το σχολείο παύει να είναι πάρεργο, χάσιμο χρόνου και εξεταστικός προθάλαμος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσίπρας.

Η παρουσίαση του νέου συστήματος εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Υπουργό Παιδείας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και τον εξορθολογισμό των εισαγωγικών εξετάσεων. https://t.co/Ujt0BZjBzp

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 3 Σεπτεμβρίου 2018

Για περίπου 10.000 μαθητές ανοίγει ο δρόμος της ελεύθερης πρόσβασης σε αναβαθμισμένα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για τους υπόλοιπους, ενισχύεται η κριτική γνώση έναντι της παπαγαλίας, το σχολείο παύει να είναι πάρεργο, χάσιμο χρόνου και εξεταστικός προθάλαμος.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 3 Σεπτεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα