Σημαντική διάκριση για το εστιατόριο Kuzina (εικόνες)

Το Kuzina κατέκτησε το Gold Award of Quality and Taste στα βραβεία «Estiatoria.gr Premium Awards2018»Ο chef της Kuzina, Άρης Τσανακλίδης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Chefs της ΧρονιάςΑπό το 2007 η Kuzina προτείνεται
τόσο από τον οδηγό Michelin, όσο κι από τον οδηγό Gogobot

Άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο «παλμαρέ» του το εστιατόριο Kuzina. Ο λόγος για το Gold Award of Quality and Taste στα βραβεία «Estiatoria.gr Premium Awards2018». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο του 1st International Hellenic Gastronomy Conference, με θέμα την ανάπτυξη και εξωστρέφεια του Ελληνικού τουριστικού γαστρονομικού προϊόντος.

Το βραβείο, το οποίο απονέμεται στα κορυφαία εστιατόρια της χρονιάς, παρέλαβε ο chef Άρης Τσανακλίδης, ευχαριστώντας το κοινό και την κριτική επιτροπή γι αυτή τη σημαντική διάκριση. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τη βράβευση της Kuzina, στον κ. Τσανακλίδη απονεμήθηκε και προσωπικό βραβείο, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Chefs της Χρονιάς!

Από το 2007 η Kuzina προτείνεται τόσο από τον οδηγό Michelin, όσο κι από τον οδηγό Gogobot και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top 10 εστιατόρια με θέα στον κόσμο σύμφωνα με το BBC.

Το ζεστό, απέριττο περιβάλλον σε συνδυασμό με την μοναδική θέα και το εμπνευσμένο menu έχουν συντελέσει στην επιτυχία της Kuzina και στην απονομή ποικίλων διακρίσεων. Το 2018 ξεκινά δυναμικά, και βρίσκει το εστιατόριο με νέο, ανανεωμένο site το οποίο περιλαμβάνει και δυνατότητα κρατήσεων (https://www.kuzina.gr/) και είναι τέτοια η δυναμική του, που καθημερινά μπαίνουν άνθρωποι από Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό για να κλείσουν τραπέζι, ενώ έχουμε κρατήσεις μέχρι και τον Νοέμβριο!

Δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας της Kuzina, η συνέχεια προμηνύεται ακόμη καλύτερη με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα