Σήκωσε το «γάντι» στον Αντώναρο η Μάρκου – «Βρίσκεται στη Γ’ Εθνική»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Κατερίνα Μάρκου και με μια καυστική ανάρτηση στο Twitter απάντησε στα επικριτικά σχόλια του Ευάγγελου Αντώναρου για την προσχώρησή της στη ΝΔ.

«Ο κολοσσός της Πολιτικής κ. Ευάγγελος Αντώναρος, του παχυλού μισθού στην ΕΤΕ, βρίσκεται εκεί που του αρμόζει, στη Γ’ Εθνική, από όπου μπορεί να βλέπει τη ΝΔ στην Α’ Εθνική να παίρνει το πρωτάθλημα. Περαστικά», σχολίασε χαρακτηριστικά η βουλευτίνα της ΝΔ.

Ο

κολοσσός της Πολιτικής κ. @EvangAntonaros του παχυλού μισθού στην ΕΤΕ βρίσκεται εκεί που του αρμόζει, στη Γ’ Εθνική, από όπου μπορεί να βλέπει τη ΝΔ στην Α’ Εθνική να παίρνει το πρωτάθλημα. Περαστικά. @altsantirigr https://t.co/rVEPyjisRc

— Katerina Markou (@kat_markou) 2 Μαρτίου 2018

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αντώναρος, όταν η κ. Μάρκου ανακοίνωση τη «μεταγραφή» στη ΝΔ, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Πωπω. Ανατριχίλα μ’ έπιασε. Τέτοια μεταγραφή θα τη ζήλευε κι η Μπαρτσελόνα. Γιατί για ν’ αλλάζει φανέλα κάθε δυο χρόνια θα είναι μεγάλο αστέρι. Άντε με το καλό και στην τέταρτη ομάδα σε κάνα δυο χρονάκια. Ποδοσφαιρικά ήθη γαρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήκωσε, Αντώναρο, Μάρκου – Βρίσκεται, Γ’ Εθνική,sikose, antonaro, markou – vrisketai, g’ ethniki