«Σηκώνει το γάντι» και απαντά στις σπόντες της No1, Ναόμι Οσάκα, ο Τσιτσιπάς

Κόντρα από το πουθενά προέκυψε ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και το No1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις στις γυναίκες, Ναόμι Οσάκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Οσάκα ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε πολύ κουρασμένος στο τελευταίο τουρνουά. Στην απάντησή της επιφύλαξε αρκετές σπόντες για τις επιλογές του Στέφανου Τσιτσιπά, λέγοντας: Ήθελα να πω ότι η διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κύριο τοπ 10 είναι ότι δεν έπαιξα σε τόσα τουρνουά όσο εκείνος. Πιστεύω ότι μετά το Αυστραλιανό Όπεν έπαιξε σε εξωφρενικά μεγάλο αριθμό τουρνουά και τα πήγε

καλά σ’ όλα. Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα. Εγώ, θέλω να επικεντρώνομαι στα μεγάλα τουρνουά. Δεν λέω ότι κάποια τουρνουά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα Γκραν Σλαμ, το Ίντιαν Γουελς και το Μαϊάμι είναι τα σημαντικότερα.

Ο νεαρός τενίστας «σήκωσε το γάντι», σε αρκετά ειρωνικό τόνο, λέγοντας: Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα κυρία νούμερο 1. Εύχομαι τα καλύτερα!

Totally agree. I really wish it was as simple as that… Mrs #1. Best of luck! https://t.co/Dz3YU2Nwgj

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) 12 Μαρτίου 2019

Προκρίθηκε στις «8» του Indian Wells η Οσάκα

Να αναφέρουμε ότι η Ναόμι Οσάκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε την Αμερικανίδα, Ντανιέλε Κόλινς, παίρνοντας την πρόκριση στις «8» του φημισμένου τουρνουά Indian Wells στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κινέζα πρωταθλήτρια, Νο 1 στον κόσμο, επικράτησε με 6-4 και 6-2 της αμερικανίδας αντιπάλου της, Νο 25 στην παγκόσμια κατάταξη. Στον επόμενο γύρο η Οσάκα θα παίξει με την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς, Νο 23 στον κόσμο.

Τσιτσιπάς: Ο Σάμπρας παραμένει έμπνευση μου

O Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε, μετά τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς στην Καλιφόρνια, με τον Πιτ Σάμπρας, ένα από τα ινδάλματα του, τον πρώτο που είδε ποτέ να παίζει τένις από την τηλεόραση.

Ο έλληνας πρωταθλητής μίλησε με θαυμασμό για τον θρυλικό Αυστραλό σταρ του παρελθόντος:

«Aυτή η έκφραση που έχεις όταν νομίζεις ότι ονειρεύεσαι, όταν συναντάς τον πρώτο άνθρωπο που είδες να παίζει τένις στην τηλεόραση. Τον άνθρωπο που σε έκανε να βγεις έξω στα γήπεδα τένις στην παραλία, που σε έκανε να ονειρευτείς να παίξεις στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, να κερδίσεις τρόπαια και διακρίσεις, να γίνεις έμπνευση για τους άλλους», τόνισε σχετικά ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του, η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη με αγώνες του Πιτ Σάμπρας και μάχες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε θάρρος και προθυμία να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ένα όνειρο που αισθάνθηκα πως ήταν τρελά δύσκολο να πετύχω. Είναι τιμή μου να στέκομαι δίπλα σου, Πιτ. Σε ευχαριστώ που γέμισες την παιδική μου ηλικία με ενθουσιασμό, ελπίδα, σκληρή δουλειά και την πρώτη μου προθυμία να παίξω τένις. Είσαι έμπνευση μέχρι και σήμερα και ελπίζω να συνεχίσεις να εμπνέεις πολλές γενιές ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα