Σεξουαλικά βοηθήματα και ναρκωτικά είχε πάνω του ο 29χρονος ηθοποιός – Τι δηλώνει ο πατέρας του

Ο λόγος για τον ηθοποιό που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί στους ΑμπελόκηπουςΟ συλληφθείς είχε στην τσάντα του μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με «jungle juice», γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπΤο χρονικό της υπόθεσης«Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά», λέει ο πατέρας του συλληφθέντα

Απίστευτα είναι τα όσα φέρεται να έζησε μέσα στο ταξί του, ένας 27χρονος οδηγός, στα χέρια ενός 29χρονου ηθοποιού, Γιώργου Καρκα, ο οποίος συνελήφθη τελικά από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων.

Ο 29χρονος συλληφθείς είχε στην τσάντα του (κατασχέθηκαν από τις Αρχές) μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που έχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η «κοκαΐνη των φτωχών», χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ.

Το χρονικό

Ο 29χρονος κάλεσε ταξί μέσω γνωστής πλατφόρμας, επιλέγοντας μάλιστα και τον οδηγό. Ο πελάτης επιβιβάστηκε και κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Από εκεί και πέρα δεν έχει διευκρινιστεί τι συνέβη. Στις 21:30 ωστόσο ο οδηγός του ταξί, χωρίς να είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε μαζί με τον πελάτη του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Βγαίνοντας τότε από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και σωριάστηκε λιπόθυμος. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέφεραν, ενώ εκείνος καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις του, είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια.

Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού κατάφερε να σηκωθεί, επιτέθηκε στον ηθοποιό με γροθιές και κλωτσιές.

Πάντως, ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τον οδηγό ταξί διαπίστωσε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Τι δηλώνει ο πατέρας του κατηγορούμενου

Ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίου στο ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων: «Δεν αισθανόμαστε καλά, φυσικά, σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά… Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί…».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και ο οποίος δηλώνει εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του: «Μας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει. Ένα παιδί που το ξέρουμε ως έναν ονειροπόλο ηθοποιό και έναν διαβασμένο άνθρωπο να έχει αυτή τη διπλή προσωπικότητα σε κάνει λίγο να χάνεσαι… Έχει μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, από οικογένεια με λεφτά, δεν είναι “αλήτικο” όπως άκουσα. Ίσως παραστράτησε και έκανε κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε».

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο πατέρας του 29χρονου πρόσθεσε: «Είμαι ο πατέρας του και χαίρομαι γι΄αυτό. Όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τη μάνα του τηλέφωνο ν΄αγοράσει πιτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Γελοιοποίησαν την όλη κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να ‘ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Τότε να βγάλετε και τον ταξιτζή έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλη η κοινωνία που τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος. Αν είναι δυνατόν. Τι σημασία είχε αν είχε εθισμό στις ουσίες; Μια φορά το δίμηνο, περιστασιακά. Αυτό δεν είχε να κάνει με τον ταξιτζή».

Τι δήλωσαν μητέρα και αδερφή

«Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για τον γιο μου. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία», είπε η μητέρα του 29χρονου στην εκπομπή του Star.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του, προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδησή του καθαρή», σχολίασε η αδερφή του 29χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα