Σέρρες: Τραυματίστηκε σοβαρά 9χρονο κοριτσάκι – Παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) στο χωριό Παραλίμνιο Σερρών, όταν 9χρονο κοριτσάκι με το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Το παιδί νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 13.00, μέσα στο χωριό, όταν το

ανήλικο κορίτσι πήγε να περάσει το δρόμο με το ποδήλατο και παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Μέσα στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Να αναφέρουμε ότι το 9χρονο κορίτσι διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά. Ο οδηγός συνελήφθη, έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να φανεί εάν έχει ευθύνες.

«Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή», ανέφερε στο Αθηναϊκό και Μακδεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ- ΜΠΕ) η διοικήτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

(Πληροφορίες από thestival.gr)

Φωτογραφίες: diktyotv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα