Σειρήνες πολέμου στο Μπερ Σεβά, κανονικά το ματς του ΑΠΟΕΛ – Στο καταφύγιο του ξενοδοχείου οι παίκτες, είναι όλοι καλά (εικόνες – video)

Οι βομβαρδισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας έφεραν σειρήνες συναγερμού στην πόλη του Μπερ Σεβά, και υπήρχαν σκέψεις της UEFA να αναβληθεί ο αγώνας της τοπικής ομάδας με το ΑΠΟΕΛ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Τελικά, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά (20:00), μετά από σχετική απόφαση.

Μετά από ενημέρωση

της UEFA θα ακολουθηθεί το κανονικό πρόγραμμα διεξαγωγής του αγώνα. Σε λίγο η ομάδα θα αναχωρήσει για το γήπεδο. Ώρα έναρξης αγώνα στις 20:00.

APOEL FC (@apoelfcofficial) 9 Αυγούστου 2018

Η αναστάτωση στην αποστολή της κυπριακής ομάδας ήταν μεγάλη και εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο ΑΠΟΕΛ εν όψει του αγώνα με την τοπική Χάποελ. Από την πλευρά του κυπριακού συλλόγου διευκρινήστηκε, πάντως, ότι δεν ζητήθηκε αναβολή του ματς. Οι δημοσιογράφοι από την Κύπρο δεν έφυγαν, ωστόσο, στην ώρα τους για το γήπεδο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνας είπε: «Προς αποκατάσταση όλων των λανθασμένων πληροφοριών επισημαίνω ότι καμία ομάδα δεν δικαιούται να ζητήσει αναβολή. Περιμένουμε την UEFA να μας ενημερώσει και μόλις γίνει αυτό θα ενημερώσουμε άμεσα. Λίγη σοβαρότητα σε ότι ακολουθείται με την μέθοδο του copy paste παρακαλώ».

Σύμφωνα με τα Μέσα στη Μεγαλόνησο, από το πρωί έχει καταγραφεί η ρίψη πάνω από 70 ρουκετών από την λωρίδα της Γάζας προς την ισραηλινή επικράτεια, που έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

האזעקה בבאר שבע תפסה גם את הנוסעים ברכבת. כך זה נשמע @Itsik_zuarets
(צילום: מוקד הידיעות גלובל) pic.twitter.com/PSw4PGFUBS

— כאן חדשות (@kann_news) 9 Αυγούστου 2018

Οι σειρήνες πολέμου ήχησαν στην πόλη του Μπερ Σεβά-απέχει 30 λεπτά από την λωρίδα της Γάζας-και η αποστολή του ΑΠΟΕΛ κατέφυγε στο υπόγειο του ξενοδοχείου, το οποίο λειτουργεί ως καταφύγιο, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες επέστρεψαν κανονικά στα δωμάτια τους. Το απόγευμα μαζεύτηκαν στο λόμπι.

הצוות והשחקנים של אפואל ניקוסיה תופסים מחסה בזמן האזעקה באצטדיון טוטו טרנר @Itsik_zuarets
(צילום: וסרמיליה) pic.twitter.com/1BXCwfGLd6

— כאן חדשות (@kann_news) 9 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και από τα Μ.Μ.Ε. του Ισραήλ, έγινε σύσκεψη ανάμεσα στα στελέχη της UEFA, εξετάστηκαν όλοι οι παράμετροι και δεν φαίνεται να υπάρξει αναβολή. Αν και πολλοί κάνουν λόγο για παράτολμη απόφαση.

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του το μεσημέρι της Πέμπτης (9/8), τόνισε ότι όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.

Μετά τις σειρήνες… https://t.co/5XA6xHW4ak

APOEL PARTIDARIOS (@APOELpartidario) 9 Αυγούστου 2018

Τα νεότερα… https://t.co/pudOaFzXXF

apoel.net (@apoelnet) 9 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΕΛ: Πυραυλικές επιθέσεις στη Γάζα – Δεν διατρέχει κίνδυνο η αποστολή της Λευκωσίας #APOEL | https://t.co/gLrEmeSewZ pic.twitter.com/Ox4tWsdPpU

— 24sports (@24sports) 9 Αυγούστου 2018

Δεν διατρέχει κίνδυνο η αποστολή του APOEL FC από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, όμως η διεξαγωγή του αγώνα είναι στον αέρα! https://t.co/i8EfryIUTk

— Politis Sports (@PolitisSports) 9 Αυγούστου 2018

Match has been cancelled https://t.co/sE9jx78gT4

— Raphael Gellar (@Raphael_Gellar) 9 Αυγούστου 2018

Φωτογραφία: haaretz.co.il

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σειρήνες, Μπερ Σεβά, ΑΠΟΕΛ –,seirines, ber seva, apoel –