Σε «υπόθεση Σεργιανόπουλου» παραπέμπει η δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα

Έχει συγκλονίζει όλη την Εύβοια η δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στη Χαλκίδα και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν… Με τις πληροφορίες να μην αποκλείουν και έγκλημα πάθους, που θυμίζει την υπόθεση «Νίκου Σεργανόπουλου». Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον δράστη ή τους δράστες… 

Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος άνδρας που διέμενε στην Έξω Παναγίτσα

βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης δολοφονημένος και δεμένος σε καρέκλα μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «lawandorder.gr», τον 51χρονο βρήκαν το πρωί της Πέμπτης (12/11) μέσα στο σπίτι του, η μητέρα του και η αδερφή του. Οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν τον επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος δεν απαντούσα στα τηλέφωνά τους. Η ανησυχία των δύο γυναικών ήταν έντονη και έτσι τον επισκέφτηκαν για να δουν τι του έχει συμβεί.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του, η μητέρα και η αδερφή του άτυχου 51χρονου ήρθαν αντιμέτωπες κατάματα με μια φρικτή εικόνα, καθώς τον βρήκαν δολοφονημένο και δεμένο σε μια καρέκλα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση αυτή θυμίζει την υπόθεση δολοφονίας του ηθοποιού «Νίκου Σεργιανόπουλου», ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Και στην περίπτωση της Εύβοιας, γίνεται λόγος για υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής από την Αθήνα, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα δεν έφερε εμφανή τραύματα.  Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να αποδείξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Παρασκευή (13/11), ενώ έχουν ζητηθεί και τοξικολογικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο γνωστός επιχειρηματίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του. Πολλές κυρίες από την Χαλκίδα τον επισκέπτονταν στο κατάστημα που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης και αγόραζαν από το μαγαζί του συλλεκτικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο 51χρονος είχε υιοθετήσει ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό «λουκ» στην εμφάνισή του και τη ζωή του.

Το θύμα φαίνεται να είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και να συνήθιζε να κλείνει περιστασιακά ραντεβού, κάτι που φαίνεται εκμεταλλεύτηκε ο δράστης ή οι δράστες. Ο χώρος δεν είχε, άλλωστε, ίχνη διάρρηξης και παραβίασης και τα δύο ογκώδη σκυλιά του θύματος ήταν στην αυλή χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό, κάτι που δείχνει στους αστυνομικούς ότι ουσιαστικά το θύμα άθελά του υποδέχτηκε τον δολοφόνο του και τον συνόδευσε εντός της οικίας του.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το αυτοκίνητο του 51χρονου

Ο θάνατός του τοποθετείται περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/11), ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο το αυτοκίνητο του 51χρονου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, προς την έξοδο της πόλης. Ο δράστης ή οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αθήνας για ενδελεχή έρευνα και σάρωση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών.

Ο δράστης ή οι δράστες αμέσως μετά την δολοφονία του 51χρονου αφαίρεσαν ενδεχομένως ότι θεωρούσαν ότι είχε αξία και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν

Στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες, αλλά, στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο υπάρχουν και έχει ληφθεί υλικό για περαιτέρω ανάλυση, μήπως τυχόν μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν στοιχεία που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εξιχνίαση.

(πληροφορίες από lawandorder.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα