Σε σοβαρή κατάσταση ο λοχίας που αυτοτραυματίστηκε στη Λέσβο – Μεταφέρεται στην Αθήνα

Βρέθηκε σήμερα βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στο χώρο εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε στη ΛέσβοEλήφθη απόφαση να μεταφερθεί στην Αθήνα ώστε να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα τραύματά τουΔεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλιΠαραμένει αδιευκρίνιστο πως ο λοχίας αυτοτραυματίστηκε

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του 30χρονου λοχία ΕΠΟΠ που βρέθηκε σήμερα βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στο χώρο

εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε, στην Αγία Παρασκευή της κεντρικής Λέσβου. Μάλιστα ελήφθη απόφαση να μεταφερθεί στην Αθήνα ώστε να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα τραύματά του.

Αναλυτικότερα ο λοχίας το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε τραυματισμένος από το όπλο του και αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο. «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., που υπηρετεί σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ), 30 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, τραυματίστηκε με το ατομικό του τυφέκιο, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2018», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Λέσβο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλι. Μετά την επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μυτιλήνη, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Κάποιες άλλες πληροφορίες μιλάνε για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα