Σε ρόλο… σεφ ο Ζέρβας – Μαγείρεψε για αστέγους (video)

Άφησε για λίγο στην άκρη τα καθήκοντα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, φόρεσε σκούφο και ποδιά και το «γύρισε» στη… μαγειρική ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το απόγευμα της Κυριακής, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προετοιμασία του γεύματος που παραδοσιακά ετοιμάζεται κάθε Κυριακή για τους αστέγους στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιο Στυλιανός».

Ο κ. Ζέρβας, μαζί με τους εργαζόμενους του βρεφοκομείου που εργάστηκαν στο ρεπό τους, αλλά και με τους εθελοντές της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, προετοίμασαν

το γεύμα για περίπου πενήντα άστεγους, το οποίο εριελάμβανε μουσακά, φρέσκια πολύχρωμη σαλάτα με πέντε διαφορετικά λαχανικά κι αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ψωμί αλλά κι ένα σοκολατένιο κέικ για επιδόρπιο.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα στις μαγείρισσες, τις εθελόντριες, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στον Άγιο Στυλιανό. Μαγειρεύουμε για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους άστεγους, τους άπορους. […] Χαίρομαι και εγώ σήμερα που ασχολούμαι μαγειρεύοντας, κάτι που αγαπάω πάρα πολύ», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή βίντεο: voria.gr

Πηγή φωτογραφιών: typosthes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα