Σε παραλήρημα ο Κυρανάκης – «Ο Τσίπρας ζήτησε να γίνει μήνυση στη Ζαχαράκη»

«Άναψαν τα αίματα» στη χθεσινή εκπομπή ΕΡΤ μεταξύ του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, με αφορμή τη μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη στη Σοφία Ζαχαράκη.

Ωστόσο, ο κ. Κυρανάκης ακολουθώντας πιστά τα χνάρια του Άδωνη Γεωργιάδη πήγε τη σύγκρουση σε άλλο… επίπεδο, επιδιδόμενος σε ένα άνευ προηγουμένου

παραλήρημα, κατά τη διάρκεια του οποίου καταφέρθηκε ακόμα και κατά της Δικαιοσύνης προκειμένου να πλήξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση πήρε «φωτιά» όταν ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι μετά βεβαιότητας ότι πίσω από τη μήνυση που έκανε ο κ. Βαξεβάνης στη ΝΔ είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. «Φυσικά και έχει λόγο ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλουν τον Βαξεβάνη να κάνει μήνυση στη Σοφία Ζαχαράκη για να εκφοβίσουν όλους εμάς, αλλά δεν φοβόμαστε», είπε μεταξύ άλλων.

Το «γάντι» σήκωσε στη συνέχεια ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος «υπενθύμισε» στον κ. Κυρανάκη πως «η Δικαιοσύνη στις δυτικού τύπου δημοκρατίες είναι ανεξάρτητη άρα το επιχείρημα σας ότι ο κ. Φλώρος εκδιώχθηκε και καταδικάστηκε επί Ν.Δ. είναι κενό περιεχομένου διότι δεν δικάζει η ΝΔ όπως δεν δικάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Φυσικά, αυτό δεν έδειξε να συγκινεί ιδιαίτερα τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος συνέχιζε αναφέροντας πως «η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει».

Είναι «απρέπεια να λέτε ότι παρεμβαίνουμε σε επίπεδο Εφετείου για τον κ. Βαξεβάνη. Αν έχετε στοιχεία να τα βγάλετε στη δημοσιότητα διότι είναι προσβολή των θεσμών και της Δημοκρατίας. Δεν μπορείτε να λέτε ότι η Εκτελεστική εξουσία παρεμβαίνει στο έργο των Δικαστών. Αν δεν εμπιστεύεστε τους δικαστές και το έργο τους να το πείτε», τον προκάλεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα