Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός του ΠΑΟΚ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας οπαδός του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδιο που έγινε στα Εξάρχεια το Σάββατο (11/5), αφού είχε ολοκληρωθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον «Δικέφαλο» του Βορρά και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, μια ομάδα πέντε οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης πανηγύρισαν με συνθήματα στα Εξάρχεια την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου

και του 1ου νταμπλ της ομάδας τους. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από οπαδούς άλλων ομάδων και δέχθηκαν επίθεση με συνέπεια ένας εκ των πέντε να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να αναφέρουμε ότι πριν από τη σέντρα του τελικού, οπαδοί του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επίσης, σύμφωνα με το sdna.gr η αστυνομία αρνήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει φιέστα στην Ομόνοια (στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ). Το εν λόγω αίτημα κατατέθηκε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά από την περασμένη Πέμπτη η Αστυνομία είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι για λόγους ασφαλείας δεν ήταν εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο.

(πληροφορίες από metrosport.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα