«Σε φάση σταθεροποίησης η ελληνική οικονομία», δηλώνει ο Μ. Σάλλας

Τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αναλύει ο Μιχάλης ΣάλλαςΤονίζει ότι πολλοί τομείς παρουσιάζουν τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον

«Οι τελευταίες εξελίξεις, με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε φάση σταθεροποίησης», δήλωσε από το Ηράκλειο ο Μιχάλης Σάλλας.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Lyktos Group, τόνισε χαρακτηριστικά ότι : «Ανήκω σ΄ εκείνους που πραγματικά πιστεύουν στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας,

τα όρια της οποίας δοκιμάστηκαν σκληρά. Οι τελευταίες εξελίξεις, με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε φάση σταθεροποίησης».

«Είναι πολλοί οι τομείς», πρόσθεσε, «που παρουσιάζουν τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον, από την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση τροφίμων, ως την ενέργεια (ανανεώσιμες πηγές, πετρέλαιο, φυσικό αέριο), τις εξαγωγές, την καινοτομία και τον τουρισμό. Πρωτοπόρα επενδυτικά εργαλεία μπορούν να δώσουν προοπτική υψηλών αποδόσεων στις παραπάνω διακεκριμένες δράσεις».

«Αυτή είναι η στιγμή που η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει χαρακτηριστικά βιώσιμης ανάπτυξης υπό την προϋπόθεση ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, αλλά κυρίως με την αποκατάσταση ενός κλίματος εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας, εγχώριας και διεθνούς», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα