Σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας το κέντρο της Νατάσας Παζαΐτη (εικόνα)

Στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κέντρο Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαΐτη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρώην πρώτη κυρία της χώρας και σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στην πρωτιά, θα δοθεί στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών.

Πέρυσι, ως μέσο

για την προώθηση του μηνύματος, το Pink Glove επέλεξε τη φωτογραφία. Ο Γιάννης Βασταρδής εικονοποίησε την ιδέα της Νατάσας Παζαΐτη με τον ιδανικότερο τρόπο. Η φωτογραφία με τον τίτλο «Χείρα βοηθείας – The helping hand» ήρθε δεύτερη φέρνοντας το ελληνικό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Φέτος της σκυτάλη του διαγωνισμού ξαναπαίρνει η φωτογραφία. Και πάλι μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki), η ελληνική συμμετοχή έχει ως σύνθημα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα