Σε ανώτερο δικαστήριο οι παρατυπίες στη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα – Κίνδυνος φυλάκισης μέχρι και έξι χρόνια (εικόνες – video)

Η ισπανική δικαιοσύνη έχει δείξει να μη… μασάει από παρατυπίες που αφορούν διάσημοι παίκτες και ομάδες τους και στο πλαίσιο αυτό η υπόθεση με τις-τυχόν-παρατυπίες που υπάρχουν στη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα από τη Σάντος δεν έχει κλείσει. Ο διεθνής βραζιλιάνος άσος και ο τότε πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» κινδυνεύουν, μάλιστα, με έξι χρόνια φυλάκισης.

Όπως έγινε γνωστό, στη συγκεκριμένη μετακίνηση του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Σάντος στη ομάδα της Βαρκελώνης, υπάρχουν θέματα που δεν έγιναν με βάση

τους νόμους και έτσι οι κατηγορίες που έχουν αποδοθεί θα δικαστούν από τρεις δικαστές, με τον ποινικό κώδικα να τρομάζει τον επιθετικό. Να αναφέρουμε ότι αρχικά ήταν να δικαστεί από ένα δικαστήριο, το οποίο είχε, όμως, δικαίωμα ως ανώτατο όριο ποινής να επιβάλει τα πέντε χρόνια φυλάκισης. Ο Νεϊμάρ, ο Σάντρο Ροσέλ και ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι θα βρεθούν, τελικά, μπροστά σε ανώτερο δικαστήριο για την μεταγραφή του από τη Σάντος στους Καταλανούς.

Το πρόβλημα για τους κατηγορούμενους είναι ότι ο ποινικός κώδικας ορίζει ως ανώτερη ποινή τα έξι χρόνια φυλάκισης για τα αδικήματα που κατηγορούνται ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ και οι υπόλοιποι της λίστας. Κάπως έτσι θα βρεθούν να δικάζονται για εκείνες τις σοβαρές παρατυπίες σε μία αίθουσα από σώμα τριών δικαστών και αυτό είναι κάτι που οριστικοποιήθηκε και δεν θα μπορέσει να αποφύγει ο επιθετικός της Παρί. της Παρί.

Να αναφέρουμε ότι η ισπανική δικαιοσύνη έχει τιμωρήσει στο παρελθόν μεγάλα αστέρια της μπάλας που έχουν παίξει ή αγωνίζονται σε συλλόγους της χώρας και έχουν κάνει παρατυπίες σε θέματα που αφορούν τη φορολογία τους ή δηλώσεις των εισοδημάτων τους.

3 magistrados juzgarán a Neymar.

Además del jugador, están procesados sus padres y los que fueran presidentes del Barça y el Santos, Sandro Rosell y Odilio Rodriguez; el Santos, el Barça y la empresa familiar del delantero
https://t.co/SaYIw2i3Ju

Keywords
Τυχαία Θέματα