Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι υπουργοί μετά τη «φωτιά» που άναψε ο Γεραπετρίτης

Μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να διέψευσε τα περί επικείμενου ανασχηματισμού, ωστόσο, κανένα μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου δεν «ηρέμησε», μετά τη «φωτιά» που άναψε ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος, προσδιόρισε ακόμα και την έκταση των αλλαγών που φαίνεται ότι βρίσκονται προ των πυλών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεραπετρίτης, μιλώντας τη Δευτέρα στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 προανήγγειλε κυβερνητικό ανασχηματισμό με ορίζοντα το διάστημα μετά την 1η Ιουλίου. Μάλιστα, όπως ανέφερε, «δεν χρειάζονται

εκτεταμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, γιατί η κυβέρνηση έχει πάει πολύ καλά». Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας διατήρησε διαφορετική στάση, διαψεύδοντας κάθε σενάριο ανασχηματισμού.

Όμως, η διάψευση από την πλευρά Πέτσα δεν φαίνεται ότι ήταν αρκετή ώστε να καθησυχάσει τους υπουργούς, ώστε να μην αφήσουν κάτω τα «μολύβια».

Αντιθέτως, όπως φαίνεται, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας τις επερχόμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα