Σε αυτό το διαμέρισμα έμεινε 44 ώρες η Μαρκέλλα – «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή» (video)

Εικόνες από το διαμέρισμα στο οποίο η κοκκινομάλλα που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της Μαρκέλλας, κράτησε το 10χρονο κορίτσι επί 44 ώρες, μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», το διαμέρισμα είναι στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το βενζινάδικο, όπου η 33χρονη απελευθέρωσε τη Μαρκέλλα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε αποκλειστικά και ο αδελφός του κοριτσιού, ο οποίος, όπως είναι λογικό, σοκαρίστηκε με τις αποκαλύψεις.

«Όλα

αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε. Ούτε να περνάει από το μυαλό μου. Θέλω αυτή η γυναίκα να σαπίσει την φυλακή. Να μην υπάρξει ξανά κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να του χορηγήσει οτιδήποτε και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ανοίγω την τηλεόραση και αντικρίζω την αδερφή μου με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες, ενώ είναι παράνομο. Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα