«Σας θέλω νεκρούς» – Τζιχαντιστής στον Έβρο απειλεί την Ελλάδα (video)

Άντρες «ποτισμένους» με μίσους για την Ελλάδα, στέλνει στα σύνορα μας στον Έβρο ο Ερντογάν. Απειλούν, λειτουργούν οργανωμένα και προσπαθούν να εισβάλουν με βία στα χώρα μας.

«Είναι γεγονός ότι ανάμεσα στις μεταναστευτικές ροές υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν σχέση με τζιχαντιστικές και ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις. Τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν τεράστια πολεμική εμπειρία. σε ανορθόδοξο πόλεμο και όχι μόνο σε ασύμμετρες επιχειρήσεις κατά Δυτικών στρατών» λέει στο Κεντρικό Δελτίο

Ειδήσεων του STAR ο Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος.

Αφγανός στρατιωτικός «απεσταλμένος» στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο Σουλτάνος για να …ισχυροποιήσει το βρώμικο σχέδιο του, στέλνει στα σύνορα μας Τζιχαντιστές. Στη συνοριογραμμή είναι και Αφγανός στρατιωτικός που διαμένει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία. Βρίσκεται στα σύνορα με την «παρέα» του, όπως φαίνεται και σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook πριν από δύο ημέρες.

Σε ένοπλη δράση καλεί με κείμενο του ένας Ιρανός αντιεξουσιαστής τους μετανάστες που είναι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Το κείμενο είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και την τοπική ιρανική διάλεκτο «φαρσί».

Πηγή: «Σας θέλω νεκρούς» – Τζιχαντιστής στον Έβρο απειλεί την Ελλάδα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα