Σάλος στην Ισπανία με το πέναλτι «φάντασμα» για τη Ρεάλ – Χαμός και με την αντίδραση του Μπέιλ

Χαμός έχει γίνει στην Ισπανία με το πέναλτι «φάντασμα» που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι μ’ αυτό τον τρόπο νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Λεβάντε για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Σκόραρε ο Μπέιλ, ο οποίος δεν πανηγύρισε με τους συμπαίκτες, φανερώνοντας πως η κατάσταση στα αποδυτήρια των «μερέχνες» είναι οριακή, με τον ουαλό άσο να έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Η «βασίλισσα» σκόραρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δυο φορές από την «άσπρη βούλα». Το πρώτο πέναλτι δόθηκε με τη… συνδρομή του VAR. Στο δεύτερο ο διαιτητής έκανε λάθος και δεν συμβουλεύτηκε το VAR.

Στο πρώτο ευστόχησε ο Μπενζεμά και στο δεύτερο Μπέιλ. Το πέναλτι που κέρδισε ο Καζεμίρο στο 76ο λεπτό, ύστερα από… απλή επαφή με τον Ντουκουρέ, προκάλεσε, πάντως, «θύελλα» διαμαρτυριών, με τον διαιτητή να μην συμβουλεύεται το VAR. Κάτι που είχε πράξει στο πρώτο πέναλτι με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ η Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, στο 42ο λεπτό, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Ρεάλ με τη χρήση του VAR. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Μπενζεμά για το 0-1. Στο 60’ η ομάδα του Πάκο Λόπεθ ισοφάρισε, σε μια φάση που ο Μοράλες γύρισε στην περιοχή και εκεί ο Μαρτί εκτέλεσε τον Κουρτουά.

Το… αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Καζεμίρο, εκτέλεσε ο Μπέιλ για το 1-2, που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά την αποβολή του Νάτσο στο 85’. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς σε δύο περιπτώσεις τους σταμάτησε το δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Marca» απευθείας έκανε poll καλώντας τους αναγνώστες της να ψηφίσουν για το αν υπήρχε ή όχι πέναλτι. Μέσα σε 20 λεπτά είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 75.000 με το 75% να θεωρεί πως δεν υπήρχε πέναλτι.

is the way ref handle Real madrid games,yesterday rope levante big time even VAR was not there to help.#FreshBreakfast pic.twitter.com/rE1uWmawlq

Keywords
Τυχαία Θέματα