Ρέθυμνο: Έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά προκάλεσε επεισόδιο σε κατάσχεση καταστήματος

Το ίδιο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και το σπρώξιμο του δικαστικού κλητήρα κατά τη διάρκεια κατάσχεσης καταστήματος χθες στο Ρέθυμνο από ξένο Fund.

Ο λόγος για έναν 45χρονο ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν άλλο πολίτη που κατηγορείται για φθορά γιατί κλώτσησε το φορτηγάκι του κλειδαρά.

Αργότερα ο 45χρονος ταυτοποίηθηκε

από ανακριτικά μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου για εμπρησμό από πρόθεση σε ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, που εκδηλώθηκε χθες νωρίς το πρωί και αφού πρώτα ο δράστης διέρρηξε με την βοήθεια συνεργού του την πόρτα των γραφείων.

Ο δράστης περιέλουσε τον χώρο με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρεθύμνου και από εκεί έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Παράλληλα αναζητείται ο συνεργός του, που επίσης έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του και πρόκειται για έναν 26χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα