Ρατσιστικός οχετός από τον νέο διοικητή του νοσοκομείου της Κω (video)

Λίγο πριν κάτσει η «σκόνη» από τον σάλο που ξέσπασε για τον διορισμό του 80χρονου Κώστα Πατέρα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας – ο οποίος παραιτήθηκε μετά τις αντιδράσεις ακόμα και «γαλάζιων» – ένας ακόμη διορισμός στελέχους της ΝΔ στη διοίκηση νοσοκομείου τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, για την ακροδεξιά του ρητορική και τα ρατσιστικά του σχόλια.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Λέρου και νέο διοικητή του νοσοκομείου της Κω, Τάσο Τσαχουργιανίδη, οι παλαιότερες δηλώσεις του οποίου κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου για το ρατσιστικό μένος που μεταδίδουν.

Οι σχετικές του αναρτήσεις

στο Facebook, αλλά και οι δηλώσεις του σε ΜΜΕ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και ανοίγουν ξανά το ζήτημα των κριτηρίων που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για τους διορισμούς σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι η Υγεία.

«Πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους εισβολείς, όπως θέλετε μπορείτε να τους πείτε», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες στον Alpha, αναφερόμενος στο ζήτημα του Προσφυγικού.

«Σκαλίζοντας» λίγο παραπάνω το προφίλ του στο Facebook, οι αναρτήσεις του είναι ενδεικτικές της «ευαισθησίας» με την οποία αντιμετωπίζει το Προσφυγικό. Σε μία από αυτές βιντεοσκόπησε την άφιξη μιας λέμβου με πρόσφυγες, σχολιάζοντας: «Ντροπή, αίσχος , φόβος …… ΑΠΟΒΑΣΗ ακριβώς κάτω από το σπίτι μου».

Σε άλλη ανάρτηση, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Κω συνδέει μια φωτιά που ξέσπασε στη Λέρο με το θέμα του Προσφυγικού, αφήνοντας υπονοούμενα πως τα δύο ζητήματα σχετίζονται μεταξύ τους. «Θα αναρτήσω δύο φωτογραφίες από το σύνολο του βουνού πάνω από το hot-spot όπου είναι παντού αυτοσχέδιες ψησταριές από τους λαθρομετανάστες», σημειώνει.

Πηγή: Ρατσιστικός οχετός από τον νέο διοικητή του νοσοκομείου της Κω (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα