Ραντεβού την Τρίτη με Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός

Ο «γάμος» Παναθηναϊκού και Ιωάννη Παπαπέτρου κρίνεται την Τρίτη το πρωί (10/7) στο καθοριστικό ραντεβού με τον ατζέντη του αθλητή, Νίκο Λώτσο. Ο Έλληνας άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς από το βράδυ της Κυριακής (8/7) αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος φόργουορντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης των Πειραιωτών για αγωνιστικούς

λόγους και είναι πολύ πιθανό, πλέον, το μέλλον του να κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Μετά το… ναυάγιο στις συζητήσεις του διεθνή παίκτη με τον Ολυμπιακό, η φημολογία που τον ήθελε να «κλείνει» στον Παναθηναϊκό Superfoods φούντωσε και υπάρχουν ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για συμφωνία. Ενδιαφέρον για εκείνον, βέβαια, είχαν εκφράσει και η Χίμκι, αλλά και η Αναντολού Εφές.

Η Τρίτη, λοιπόν, εξελίσσεται σε… μέρα-κλειδί για το ενδεχόμενο «πράσινο» μέλλον του «Πάπ», αφού το πρωί θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο.

Πρόκειται για μια υπόθεση που στο «τριφύλλι» κυνηγούν, αφού θα έχει πολλαπλά οφέλη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η πιθανή προσθήκη του 24χρονου παίκτη στο ρόστερ του Τσάβι Πασκουάλ θα δυναμώσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας, δίνοντας παράλληλα λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ και ποιότητα στη θέση «3».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα