«Ράγισε καρδιές» η Κυδωνάκη με το μήνυμα για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του γιου της (εικόνες)

Η Μπέλλα Κυδωνάκη έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα το πρωί της Πέμπτης για τον γιο του που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 5 χρόνια σαν σήμερα.

Η αστρολόγος έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Πέντε χρόνια απο το ξαφνικό φευγιό σου. Πέντε χρόνια απο την μεγάλη σου απουσία. Νιώθω ότι προχωρώ μέσα σε ένα τούνελ που στο βάθος υπάρχει ένα φως όταν ελπίζω ότι θα κοιμηθώ και να σε δώ στα όνειρά μου ή θα θυμηθώ την φωνή σου, το γέλιο σου , την αγκαλιά

σου, τις ατάκες σου. Αλήθεια σκέφτομαι τι μάθημα πρέπει να πάρω απο την απουσία του λατρεμένου μου ανθρώπου απο την ζωή μου???

Τι πρέπει να αποκομίσω σαν ψυχή απο αυτή την εμπειρία??? Να πιστεύω στον αόρατο κόσμο ??, να κτυπάει η ραγισμένη μου καρδιά ακόμα περισσότερο στους ρυθμούς της αγάπης??? Να σκέφτομαι λιγότερο εμένα??? Να σπάσω τα όρια μου?? Να γιγαντώσω την ψυχή μου για να μπορώ να επιβιώνω μέσα απο την απουσία σου?? Να εμπιστεύομαι και να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους ??? Να έχω πιο θετική σκέψη για την ζωή?? Να συγχωρώ ???Να βρω το μικρό παιδί μέσα μου για να ανακαλύψω και πάλι την χαρά???. Όλα αυτά και άλλα πολλά που ανακαλύπτω καθημερινά με κάνει να εμπιστεύομαι στο μέλλον ότι μέσα απο την προσμονή, την υπομονή και την ελπίδα μια ημέρα θα σε συναντήσω εκεί ψηλά και τότε θα είναι η ημέρα της μεγάλης μας γιορτής . Η ημέρα της δικής μου αληθινής Ανάστασης. Μέχρι τότε βοήθησε με να σηκώνω τον σταυρό του Γολγοθά , βοήθησέ με να αντέξω την απουσία σου και βοήθησέ με να γίνω καλύτερος άνθρωπος για να μπορώ να είμαι αντάξια στο φώς σου…..».

Keywords
Τυχαία Θέματα