Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Πετρούπολη – Νέα ευρήματα «δείχνουν» τον δράστη

Άγνωστοι άφησαν προσωπικά αντικείμενα στον κάδο απορριμμάτων που ξεψύχησε το αγγελούδιΟ λόγος για μία νυφική φωτογραφία ζευγαριού, από τη δεκαετία του ’60, ένα αγαλματάκι-άγγελο, δύο κομπολόγια, ένας σουγιάς, ένα ρολόι χειρός και ένα τσαντάκι μέσης με χαρτιάΗ φωτογραφία και μία απόδειξη διοδίων ίσως οδηγήσουν τις αρχές στον δράστη

Το κουβάρι της υπόθεσης του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων επιχειρούν να ξετυλίξουν οι αρχές, με νέα ευρήματα που ενδέχεται να “δείχνουν” τον δολοφόνο.

Συγκεκριμένα, μέχρι

την Παρασκευή, δύο μήνες μετά τον εντοπισμό του νεκρού βρέφους, μπροστά από τον κάδο υπήρχαν μόνο λίγα λουλούδια και μερικά καντηλάκια, τοποθετημένα από τους γείτονες. Ωστόσο, τη Δευτέρα άνδρες της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο, για να συλλέξουν κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχαν στηθεί εκεί πολύ προσεκτικά.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για τη νυφική φωτογραφία ενός ζευγαριού, από τη δεκαετία του ’60, ένα αγαλματάκι-άγγελο, δύο κομπολόγια, ένας σουγιάς, ένα ρολόι χειρός και ένα τσαντάκι μέσης με χαρτιά.

Η φωτογραφία και η απόδειξη των διοδίων ίσως δείχνουν το δράστη

Ειδικότερα, εργαζόμενοι στην αποκομιδή απορριμάτων, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο, επεσήμαναν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” πως όλα αυτά τοποθετήθηκαν εκεί πρόσφατα.

Ποιος και γιατί τοποθέτησε τα νέα ευρήματα;

«Θεωρούν ότι υπάρχει η πιθανότητα η μητέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί να είναι όμηρος κυκλωμάτων, να υποφέρει και η ίδια στα χέρια κάποιων», είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.



Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα