Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Έσβησε η ελπίδα που είχε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής της με την καταβολή εγγύησης, ύψους 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης, ώρα Ελλάδος, η 19χρονη από τη Μυτιλήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η 19χρονη δεν είχε δικαίωμα λόγο και όταν ολοκληρώθηκε επέστρεψε στη φυλακή.

Δείτε επίσης: Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ (video)

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου, έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές και έχουν καταλήξει στο δικηγορικό γραφείο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Δείτε επίσης: Σε αυτή τη φυλακή κρατείται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Δικηγόρος: Ζητούμε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ). Να της επιβάλλετε περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Δικαστής: Απορρίπτεται διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα μπορεί να διαφύγει και επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Να επανέλθετε στις 7 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση.

Δείτε επίσης: Η στιγμή της σύλληψης του 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα με 2,6 κιλά κοκαΐνης (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα