Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Μέριλαντ – Δύο τραυματίες, νεκρός ο δράστης (video)

Πανικός επικράτησε σε σχολείο στο Μέριλαντ, καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ εντός του σχολείου Great Mills High School, στο Lexington Park.

Ένας μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ προτού τον πυροβολήσει και τον τραυματίσει ένας φρουρός ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος.

Ο μαθητής που άνοιξε πυρ απεβίωσε είπε ο σερίφης της κομητείας.

Τα μαθήματα είχαν μόλις ξεκινήσει όταν ο μαθητής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πυροβόλησε έναν συμμαθητή και μια συμμαθήτριά

του στο Λύκειο Γκρέιτ Μιλς στην κομητεία Σεντ Μέρι, προτού επέμβει ο φρουρός ασφαλείας, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Τίμοθι Κάμερον στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Εκ των δύο τραυματιών, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι «σταθερή».

Ο φρουρός ασφαλείας δεν τραυματίστηκε και οι 1.600 μαθητές του δημόσιου σχολείου απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα με τη συνοδεία αστυνομικών.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί, συμπλήρωσε ο Κάμερον, προσθέτοντας:

«Δεν γνωρίζουμε τη σχέση τους, δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα».

NBC News Special Report: Latest details on the school shooting in Maryland. https://t.co/ZoL8qkCMsE pic.twitter.com/0Mvfog83ST

NBC News (@NBCNews) March 20, 2018

Νωρίτερα ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν δήλωσε πως παρακολουθεί τα γεγονότα στο σχολείο. «Προσευχόμαστε για τους μαθητές, το σχολικό προσωπικό και τους αστυνομικούς που έσπευσαν εκεί», αναφέρει σε δήλωσή του.

WATCH: Police respond to reported shooting at Great Mills High School in Maryland.

Latest updates here: https://t.co/ttLqQjWsZ0 pic.twitter.com/yaLGZwDpdq

NBC News (@NBCNews) March 20, 2018

School Resource Officer confronted gunman in Maryland https://t.co/MsBSP81DQP

— Kelsey Hoak (@wsaz_kelsey) March 20, 2018

Πηγή φωτογραφίας: twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα