Πυροβόλησαν με αεροβόλο 10χρονο που έπαιζε στην αυλή σχολείου στο Γαλάτσι

Ένα περίεργο περιστατικό με τραυματισμό 10χρονου σε αυλή σχολείου στο Γαλάτσι από αεροβόλο διερευνά η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος ανέφερε ότι άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε τον γιο του στο χέρι, στις 8 το βράδυ της Κυριακής, στο προαύλιο του 9ου δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι.

Ο 10χρονος ένιωσε έναν οξύ πόνο στο χέρι και είδε αίματα

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο πατέρας στην αστυνομία, ο γιος του έπαιζε μπάσκετ με φίλους του, όταν ξαφνικά ένιωσε

έναν οξύ πόνο στο αριστερό χέρι και άρχισαν να τρέχουν αίματα.

Αμέσως κάλεσε τον πατέρα του, ο οποίος είδε πως το παιδί του είχε ένα μικρό σκίσιμο στο μπράτσο και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν σύντομα αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δεν εντόπισαν κάποια βολίδα ή κάτι παρόμοιο στο προαύλιο. Το παιδάκι το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 48χρονος πατέρας του και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, στην ακτινογραφία του παιδιού φαίνεται ένα στρογγυλό μεταλλικό σφαιρίδιο, το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν προχθές και έτσι προγραμματίστηκε χειρουργείο για μεθαύριο ώστε να του το αφαιρέσουν. Τότε και μόνο τότε θα είναι σε θέση οι Αρχές να γνωρίζουν με σιγουριά τι είναι αυτό το στρογγυλό μεταλλικό αντικείμενο, αν είναι σφαιρίδιο αεροβόλου ή κάτι άλλο.

Πάντως μέχρι στιγμής, κανείς στην γειτονιά δεν φαίνεται να άκουσε ή να είδε κάτι ώστε να βοηθήσει τις Αρχές στις έρευνές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα