Πυρκαγιά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Σάμου (video)

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σάμο το βράδυ της Δευτέρας (14/10), καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά. Οι καταστροφές είναι μεγάλες…

Σύμφωνα με το Samos24.gr, οι μετανάστες απομακρύνθηκαν και κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, η αστυνομία, αλλά και μέλη της δημοτικής αρχής. Έτσι, ξεκίνησε γρήγορα η απομάκρυνση των μεταναστών, καθώς η φωτιά, λόγω των εύφλεκτων υλικών εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, ενώ γινόντουσαν και εκρήξεις από φιάλες υγραερίου.

Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, καθώς δεν μπορούσε κανείς να μείνει μέσα, και έπρεπε η απομάκρυνση να γίνει συντεταγμένα, αλλά πάρα πολλοί έτρεχαν για να σωθούν. Με μητέρες και παιδιά να κλαίνε.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς προκλήθηκε η φωτιά στο πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Νωρίς το απόγευμα υπήρξε πάντως, επεισόδιο ανάμεσα σε μετανάστες, με αποτέλεσμα κάποιοι να μαχαιρωθούν και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο, οπότε δεν αποκλείεται να υπήρξαν αντίποινα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα ερευνήσει το πώς ξέσπασε η πυρκαγιά.

Gepostet von Samos24.gr am Montag, 14. Oktober 2019

Πηγή: Πυρκαγιά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Σάμου (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα