Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας – Τουλάχιστον 27 νεκροί (εικόνες – video)

Μεγάλος είναι και ο αριθμός των τραυματιώνΣύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSAT12, ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρόςΜέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για το κίνητρο του δράστηΤραμπ: Ο Θεός ας είναι μαζί με τους ανθρώπους του Σάδερλαντ Σπρινγκς

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών του Σάδερλαντ Σπρινγκς κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός

των τραυματιών.

Το FBI του Σαν Αντόνιο ανακοίνωσε ότι πράκτορές του βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για το κίνητρο του δράστη.

Αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν και μοναδικό δράστη, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνά και άλλα σενάρια.

Εκπρόσωπος του Connaly Memorial Medical Center, στην κοντινή πόλη Φλόρεσβιλ, δήλωσε στο Fox News ότι το νοσοκομείο έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό τραυματιών μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες.

Ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSAT12.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να εισβάλλει στην εκκλησία και στη συνέχεια να αρχίζει να πυροβολεί κατά των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για τη λειτουργία.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, περί τα πενήντα άτομα ήταν συγκεντρωμένα στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Τραμπ: Ο Θεός ας είναι μαζί με τους ανθρώπους του Σάδερλαντ Σπρινγκς

«Ο Θεός ας είναι μαζί με τους ανθρώπους του Σάδερλαντ Σπρινγκς, Τέξας. Το FBI και η αστυνομία βρίσκονται επί τόπου. Επιβλέπω την κατάσταση από την Ιαπωνία», τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του Twitter.

May God be w/ the people of Sutherland Springs, Texas. The FBI & law enforcement are on the scene. I am monitoring the situation from Japan.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 5, 2017

Area of the church is now blocked off and taped off. Family and friends still waiting to hear if their loved ones are safe. pic.twitter.com/YsKz78i3Lg

Max Massey (@MaxMasseyTV) November 5, 2017

This is what appears to be the front of the church, EMS still responding pic.twitter.com/uxjHJlOTcL

Max Massey (@MaxMasseyTV) November 5, 2017

This is the scene of the shooting st the church pic.twitter.com/0sf1woffOl

Max Massey (@MaxMasseyTV) November 5, 2017

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP)

Keywords
Τυχαία Θέματα