Η κακοκαιρία πλήττει τη βόρεια Ελλάδα – Προβλήματα σε Ημαθία, Πέλλα και Τρίκαλα (εικόνες)

Προβλήματα στην Ημαθία έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει τον νομό αλλά και πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Νάουσα ενώ πραγματοποιήθηκε μεταφορά δύο ατόμων από όχημα σε ασφαλές σημείο.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης από το πρωί της Δευτέρας σημειώνεται ισχυρή βροχόπτωση σε πολλές περιοχές της Ημαθίας και ειδικότερα στην πόλη της Βέροιας. Οι καταιγίδες – που σε πολλές περιοχές

συνοδεύθηκαν από ισχυρούς ανέμους – δημιούργησαν πολλά προβλήματα στα χωριά του δήμου, με την Πατρίδα να δέχεται την πιο ισχυρή νεροποντή του φετινού καλοκαιριού.

Το οδόστρωμα μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο και σύμφωνα με πληροφορίες ακινητοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr. Προβλήματα στις μετακινήσεις αντιμετώπισαν και όσοι οδηγοί κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Νάουσας.

Σημειώνεται ότι από χθες η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για επιδείνωση του καιρού ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δίνει οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τροπική καταιγίδα «χτύπησε» τα Τρίκαλα

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν το μεσημέρι της Δευτέρας και τα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr νωρίτερα εκδηλώθηκε ακόμη ένα ακραίο φαινόμενο, από τα πολλά του φετινού καλοκαιριού, με ισχυρή βροχόπτωση, χαλάζι στα χωριά στα ριζά του Κόζιακα (Πρόδρομο, Γοργογύρι κλπ.) και αέρα.

Πηγή φωτογραφιών, video: veriotis.gr, trikalavoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα