Πρωτιά για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την αποχή στις φοιτητικές εκλογές 2018

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κρατά την πρωτιά πανελλαδικάΗ συμμετοχή κυμάνθηκε στα χαμηλά περσινά επίπεδα

Ομαλά διεξήχθησαν οι φοιτητικές εκλογές 2018 στη χώρα, με εξαίρεση την αποχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από τη διαδικασία. Η καταμέτρηση δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι και τις πρώτες πρωινές

ώρες της Πέμπτης, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής, η συμμετοχή κυμάνθηκε στα (σχετικά χαμηλά) περσινά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των παρατάξεων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι και πάλι πρώτη δύναμη. Ακολουθούν η ΠΚΣ, η ΠΑΣΠ και η ΕΑΑΚ, που σε γενικές γραμμές φαίνεται να διατηρούν τις δυνάμεις τους συνολικά, σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, το «Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς» συγκεντρώνει αυξημένο ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η ΔΑΠΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανακοινώνει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε ποσοστό ενσωμάτωσης φοιτητικών – σπουδαστικών συλλόγων 60% και 71% αντίστοιχα.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα προμηνύουν ένα ιστορικά υψηλό ποσοστό, τόσο στα Πανεπιστήμια όσο και στα ΤΕΙ. #foititikes18 pic.twitter.com/5wtMA2vaoq

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (@dap_ndfk) 16 Μαΐου 2018

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει ενιαίο φοιτητικό όργανο καταμέτρησης και οι παρατάξεις ανακοινώνουν ξεχωριστά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα