Πρωταθλητές στο ΝΒΑ οι Ουόριορς με back to back (εικόνες – video)

Τον δεύτερο διαδοχικό τους τίτλο πανηγύρισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ΝΒΑ κάνοντας το back to back. Κέρδισαν ξανά τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με 108-85 στην «Quicken Loans Arena», κι έκαναν το 4-0 στους φετινούς τελικούς.

Η… παρέα του Στεφ Κάρι έστησε “πάρτι” μέσα στο Κλίβελαντ και δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στους Καβαλίερς, που πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση.

Απελπιστικά μόνος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς,

αποθεώθηκε όταν αποσύρθηκε στον πάγκο έχοντας 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ στο πιθανώς τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με την ομάδα της γενέτειράς του…

Αυτή ήταν η ένατη παρουσία του “King James” στους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά μόλις στις τρεις κατάφερε να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Πρώτος σκόρερ για τους Γουόριορς ήταν ο Κάρι, που τελείωσε με 37 πόντους σε 36 λεπτά και 7/15 τρίποντα, ωστόσο είχε άξιο συμπαραστάτη τον εξαιρετικό για μία ακόμη φορά Κέβιν Ντουράντ που έκανε triple-double με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, κατακτώντας το δεύτερο πρωτάθλημα στις ισάριθμες σεζόν που βρίσκεται στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ο “KD” μάλιστα παρέλαβε για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο του MVP των τελικών, κάτι που συμβαίνει μόλις για έκτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη “σκούπα” σε τελικούς μετά το 2007, με “θύμα” και τότε τους Καβαλίερς του ΛεΜπρον Τζέιμς (οι πρώτοι τελικοί του Τζέιμς) από τους Σπερς.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-34, 27-27, 13-25, 20-22

#StrengthInNumbers #DubNation #NBAFinals #ThisIsWhyWePlay pic.twitter.com/42j2bdBvEt

NBA (@NBA) 9 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα