Προσωρινή διακοπή στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, λόγω δακρυγόνων, θλιβερές εικόνες στην Πάτρα (εικόνες – video)

Ένταση υπήρξε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας, με συνέπεια να διακοπεί για περίπου 15 λεπτά η αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με πολύ «βαριά» τιμωρία, μετά το δεδικασμένο με την ΑΕΚ, ενώ φέρεται

να υπάρχει και τραυματισμός ενός άνδρα 35 ετών.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών των «ερυθρολεύκων» με δυνάμεις της αστυνομίας, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε το παιχνίδι στο 54ο λεπτό και έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι είχαμε πολλές θλιβερές εικόνες με πολλούς γονείς να φεύγουν άρον – άρον από το γήπεδο με τα παιδιά τους, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τα προστατεύουν από τα δηλητηριώδη αέρια που πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα.

Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote tv πως οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, ενημέρωσαν πως από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας 35χρονος άνδρας στον οποίον έχουν γίνει ράμματα, χωρίς να υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες για το πως τραυματίστηκε.

Σε δηλώσεις λίγη ώρα μετά τη διακοπή ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς έκανε «επίθεση» στην αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός γι’ αυτό που είδαμε στην εξέδρα στο Παμπελοποννησιακό. Είδαμε μια διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει μέσα στον κόσμο. Είναι 2000 κόσμος εκεί περίπου- οικογένειες, παιδιά, και κατά 90% ζουν στην Πάτρα, δεν είναι από την Αθήνα- και ήρθε μια διμοιρία που απ’ ό,τι μαθαίνω τώρα είναι από την Αθήνα κι έριξε χημικά επειδή τσακώνονταν δύο δεκαπεντάχρονα.

Αν φτάσουμε στο σημείο οι διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, να κρίνονται από την συμπεριφορά της αστυνομίας, εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι αυτή την στιγμή. Ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπαίνει μια διμοιρία στην εξέδρα επειδή τσακώνονται δύο άτομα και να πετάει δακρυγόνα».

Φωτογραφίες: intime.gr

Βίντεο: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα