Προσλήψεις καθηγητών μουσικής στον Δήμο Βοΐου

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.∆.∆. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισµού ∆ήµου Βοΐου ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού µουσικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου επί ωροµισθία, συνολικού αριθµού δεκατριών (13) ατόµων για την κάλυψη των αναγκών του ∆ηµοτικού Ωδείου του Ν.Π.∆.∆. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισµού ∆ήµου Βοΐου και συγκεκριµένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

2 TΕ Μουσικών για διδασκαλία Πιάνου1
ΠΕ Μουσικός για διδασκαλία Θεωρίας,- Αρµονίας1 TΕ Μουσικός για διδασκαλία Βιολιού-Βιόλας1 TΕ Μουσικός για διδασκαλία Φλογέρας-Φλάουτου1 ∆Ε Μουσικός για διδασκαλία Ηλεκτρικής Κιθάρας – Ηλεκτρικού Μπάσου1 ∆Ε Μουσικός για διδασκαλία Ντραµς2 TΕ Μουσικών για διδασκαλία Κιθάρας1 ∆Ε Μουσικός για διδασκαλία Μπουζουκιού1 TΕ Μουσικός για διδασκαλία Κλαρινέτου Σαξόφωνου1 TΕ Μουσικός για διδασκαλία Τροµπέτας1 TΕ Μουσικός για διδασκαλία Μονωδίας- Προπαιδείας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ηµοτικό Ωδείο Σιάτιστας, Αθ. Στρακαλή 2, Τ.Κ. 50300, (τηλ. επικοινωνίας: 24650 22208).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων, τα ακόλουθα, νοµίµως επικυρωµένα, δικαιολογητικά:

1) Αίτηση

2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας.

3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών.

4) Σύντοµο βιογραφικό

5) Αποδεικτικά προϋπηρεσίας στο αντικείµενο

6) Πιστοποιητικό εντοπιότητας

7) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

8) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνονται:

τα γενικά προσόντα πρόσληψης που αναφέρονται παραπάνω και ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση, δικαστική αντίληψη, ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συµπαράσταση και δεν παραπέµφθηκε µε τελεσίδικο βούλευµα για κάποιο από τα εγκλήµατα που αναφέρονται στο αρθ.22 του Π∆ 611/77 (άρθρο 8 του Ν. 3528/2007, Κώδικας Κατάστασης ∆ηµοσίων πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων Ν.Π.∆.∆.) έστω και αν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, όπως και αν εκκρεµεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πληµµέληµα ή κακούργηµα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της περιλήψεως της προκήρυξης σε µία τοπική εφηµερίδα του Νοµού Κοζάνης και της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, (από 21/09/2017 έως 30/09/2017) τις ώρες 17:00 έως 20:00. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Ωδείου Σιάτιστας και του ∆ήµου Βοΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα