Προσλήψεις γυμναστών στον Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει ότι προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2017-2018 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , προτίθεται να προσλάβει τρείς (3) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως οκτώ (8) μήνες:

2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής Π.Ε. ανεξαρτήτως ειδικότητας1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Π.Ε. με ειδίκευση σε άτομα με αναπηρίες ή με προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε ειδικά προγράμματα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να:

Έχουν όριο ηλικίας 23 έως και 65 ετών.Είναι κάτοχοι Πτυχίου Φυσικής Αγωγής της ημεδαπής ή αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.Να έχουν τα προσόντα πρόσληψης και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία , δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση) .Να έχουν την υγεία και τη καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Τόπος –Προθεσμία υποβολής αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από τις 17/10/2017 έως και τις 26/10/2017 (εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο) στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, Τ.Κ 72200, Ιεράπετρα Ν.Λασιθίου, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας , υπόψη κας Λιαπάκη Εμμανουέλας ή Μανουσάκη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 28423 40363 ή 2842340364).

Keywords
Τυχαία Θέματα