Προσλήψεις γιατρών στον Δήμο Παύλου Μελά

Ο ∆ήµος Παύλου Μελά Νοµού Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόθεση του ∆ήµου Παύλου Μελά να συνάψει συνολικά δύο (2) συµβάσεις µίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του ∆ήµου µε αντικείµενο τη συχνή παρακολούθηση της σωµατικής υγείας των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθµούς του ∆ήµου Παύλου Μελά, που έχουν ενταχθεί στη χρηµατοδοτούµενη από το ΕΣΠΑ δράση «Εναρµόνιση οικογενειακής και επαγγελµατικής ζωής» έτους 2017-2018.

Στο

πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν: δύο (2) ΠΕ Ιατροί ειδικότητας Παιδιάτρου µε διάρκεια σύµβασης από την υπογραφή της έως 31 Ιουλίου 2018.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & ∆ηµητρίου 8, Τ.Κ. 56430-Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2313302-840, -841, -941.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από τις 23/8/2017 και λήγει στις 1/9/2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα