Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προτίθεται να προσλάβει, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, τρεις (3) διδάσκοντες (κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος) σύμφωνα με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος 407/1980, προκειμένου να καλυφθούν διδακτικές ανάγκες των μαθημάτων:

– «Οργανική Χημεία» με κωδικό 1390 (υποχρεωτικό μάθημα 2ου εξαμήνου) Η εν λόγω πρόσληψη θα

γίνει στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή και με καθεστώς πλήρους απασχόλησης (τουλάχιστον 6 ώρες εβδομαδιαίως).

– «Βασικές Διεργασίες Επεξεργασίας Τροφίμων» με κωδικό 3410 (υποχρεωτικό μάθημα 4ου εξαμήνου).Η εν λόγω πρόσληψη θα γίνει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και με καθεστώς μερικής απασχόλησης (3 ώρες εβδομαδιαίως).

– «Αναλυτική Χημεία» με κωδικό 165 (υποχρεωτικό μάθημα 2ου εξαμήνου) Η εν λόγω πρόσληψη θα γίνει στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή και με καθεστώς πλήρους απασχόλησης (τουλάχιστον 6 ώρες εβδομαδιαίως).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Τμήματος στην ταχυδρομική διεύθυνση Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855, Αθήνα ή στο [email protected] μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου 2019.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή):

– Επικυρωμένα αντίγραφα Τίτλων Σπουδών (Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα, καθώς και Πιστοποιητικό ΔΟΑΤΑΠ σε περίπτωση Τίτλων Σπουδών από Ιδρύματα του εξωτερικού)

– Βιογραφικό Σημείωμα

– Συνοπτικό Υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό και ερευνητικό έργο των υποψηφίων

Keywords
Τυχαία Θέματα