Πρόσκληση για μετάταξη 101 υπαλλήλων στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, µε έδρα την Αθήνα, προτίθεται να καλύψει τις αυξηµένες υπηρεσιακές του ανάγκες, λόγω της σύστασης του νέου Υπουργείου, στη Γενική Γραµµατεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκηρύσσει την πλήρωση εκατόν µία (101) θέσεων στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, µε µετάταξη υπαλλήλων σε κενές οργανικές θέσεις ή µε µεταφορά της οργανικής τους θέσης, όπως αναλύονται παρακάτω.

Οι υφιστάµενες κενές οργανικές θέσεις, ανά Υπηρεσία, κατηγορία

και κλάδο, για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών µε µετάταξη, είναι οι κάτωθι:

∆ικαίωµα υποβολής αίτησης έχουν:

Όλοι οι µόνιµοι/ες υπάλληλοι Υπουργείων, άλλων δηµοσίων υπηρεσιών και Ν.Π.∆.∆., εφόσον έχουν συµπληρώσει τουλάχιστον πενταετή υπηρεσία από το διορισµό τους ή προηγούµενη µετάταξη.

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στη ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικού, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόµενοι/ες, ενώ προκειµένου για υπαλλήλους Ν.Π.∆.∆., η αίτηση κοινοποιείται και στο εποπτεύον Υπουργείο. Η εν λόγω κοινοποίηση πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του/της υπαλλήλου.

Οι υποψήφιοι/ες κατά την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας θα πρέπει να κατέχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου στον οποίο επιθυµούν να µεταταχθούν, όπως αυτά ορίζονται στο Π.∆. 50/2001, όπως τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε µε τα Π.∆. 347/2003 (ΦΕΚ 315/Α΄), 44/2005 (ΦΕΚ 63/Α΄), 116/2006 (ΦΕΚ 115/Α΄) και 146/2007 (ΦΕΚ 185/Α΄).

Σηµειώνεται ότι θα συνεκτιµηθούν πρόσθετα προσόντα όπως µεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, αποφοίτηση από την Εθνική Σχολή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης & Αυτοδιοίκησης και γνώση ξένων γλωσσών. Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόµενοι/ες υπάλληλοι, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία από 24/7/2017 µέχρι 05/09/2017, να υποβάλουν στη ∆/νση ∆ιοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών, Σταδίου 27, 10183 Αθήνα, την αίτηση µετάταξης, µε την ένδειξη «Αίτηση συµµετοχής στην αριθµ.24836/21.7.2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για µετάταξη στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής» µε τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση υποψηφιότητας, σύµφωνα µε το συνηµµένο στην παρούσα ανακοίνωση υπόδειγµα.

2. Βιογραφικό σηµείωµα µε υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχοµένου.

3. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας.

4.Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών και αποδεικτικό χειρισµού Η/Υ (Σηµείωση: οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής πρέπει να είναι αρµοδίως αναγνωρισµένοι, µεταφρασµένοι και επικυρωµένοι).

5. Αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακών µεταβολών, από το οποίο να προκύπτουν:

• Η υπηρεσιακή εµπειρία του/της υπαλλήλου (Τοποθετήσεις, µετακινήσεις)

• Η βαθµολογία των εκθέσεων αξιολόγησης των τελευταίων πέντε (5) ετών, εφόσον υπάρχουν.

• Το σύνολο των αναρρωτικών αδειών της τελευταίας πενταετίας.

• Ότι δεν έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή, δεν εκκρεµεί σε βάρος του/της υπαλλήλου πειθαρχική δίωξη και δεν έχει οποιοδήποτε κώλυµα µετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. υποχρέωση παραµονής στην υπηρεσία για ορισµένο χρόνο ).

6. Κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του υποψηφίου / της υποψήφιας δύναται να συνεκτιµηθεί (π.χ. πιστοποιητικά επιµόρφωσης κ.α.)

Η αίτηση συµµετοχής µπορεί να υποβληθεί:

• είτε αυτοπροσώπως

• είτε µε εξουσιοδοτηµένο από αυτούς / αυτές πρόσωπο και εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή,

• είτε ταχυδροµικώς επί αποδείξει (το εµπρόθεσµο της αίτησης κρίνεται από την ηµεροµηνία σφραγίδας του ταχυδροµείου επί του φακέλου, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου / της υποψήφιας).

Keywords
Τυχαία Θέματα