Προγράμματα εθελούσιου εξευτελισμού

*** Πρόγραμμα εθελούσιου ξυλοδαρμού και εξευτελισμού ανακοινώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες νέους να εξοικειωθούν με το δόγμα «νόμος και τάξη». Για τους πιο απαιτητικούς δημιουργείται στη ΓΑΔΑ και τμήμα στριπτίζ, όπου ειδικευμένοι αστυνομικοί θα διδάσκουν στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να γδυθούν στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Για να μη λέμε ότι η Αστυνομία δεν είναι κοντά στον πολίτη.

*** Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν βλέπει εξευτελισμό διαδηλωτών

που προσήχθησαν στις 6 Δεκεμβρίου. Φυσικά, αν έχεις ως μέτρο σύγκρισης την διαπόμπευση οροθετικών στην οποία συμμετείχες ως υπουργός, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται πταίσματα.

*** Πυρετωδώς ετοιμάζει το γραφείο του Μάκη Βορίδη τα δώρα που θα στείλει ο υπουργός για τις γιορτές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για συλλεκτική έκδοση της ταινίας «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

*** H νέα πρωθυπουγός της Φιλλανδίας είναι 34 ετών. Στην Ελλάδα ούτε στη νεολαία του κόμματος δεν θα την θεωρούσαν ώριμη για να εγγραφεί.

*** Μισθό 3.000 ευρώ υπόσχεται ο Βρούτσης στους Έλληνες επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό. Όσοι πάλι δεν έφυγαν και βολεύονται με κάτι part-time της συμφοράς, δεν έχουν ανάγκη. Είναι ψημένοι στα δύσκολα με τον υποκατώτατο μισθό που είχε θεσπίσει ο ίδιος υπουργός πριν από μερικά χρόνια.

*** Χθες μάθαμε, μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου ότι ο Μπογδάνος πλένει τα πιάτα στο σπίτι. Τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε όλη τη χώρα για τα σκληρά δοκιμαζόμενα πιάτα.

Πηγή: Προγράμματα εθελούσιου εξευτελισμού - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα