Προφυλακίστηκε ο βιαστής της Δάφνης – Εισαγγελική έρευνα για την τυφλότητά του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Παναγιώτης ΚοντζιλέλοςΟ κατηγορούμενος επανέλαβε ότι με την 20χρονη είχαν συμφωνήσει έναντι αμοιβής να «του κάνει σεξουαλικές χάρες»

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στο σπίτι – κολαστήριο που διατηρούσε στη Δάφνη.

Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη,

κρατώντας την δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσίοτητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του κατηγορούμενου για τον βασανισμό και τον βιασμό της 20χρονης κοπέλας καθώς θεωρεί ότι μπορεί να μην είναι είναι μόνη που βίωσε τον εφιάλτη.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στην Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει, πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της φοιτήτριας-θύματος, Κακολιάς Νικόλαος και Ρίζου Δήμητρα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση εκ μέρους της οικογενείας: «Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την συμπαράσταση, προτεραιότητά τους όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλούν για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Εισαγγελική έρευνα για την τυφλότητα του

Κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος.

Ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η γνησιότητα πιστοποιητικού τυφλότητας που ανάρτησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος και να εντοπιστεί από ποιον φορέα χορηγήθηκε.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Ελευθέριος Ειρηνάκης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ανακριτικής διαδικασίας, τόνισε πως ο εντολέας του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του. Ζήτησε μάλιστα και την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να προσδιοριστεί το ποσοστό τυφλότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα