Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι τέσσερις του κυκλώματος των φαρμάκων – Συνεχίζονται οι απολογίες

Οι απολογίες των υπολοίπων από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους που εμπλέκονται στο κύκλωμα συνεχίζονται σήμεραΈχουν εντοπιστεί και ελέγχονται άλλοι οκτώ γιατροί, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι η δράση του κυκλώματος είχε «απλώσει τα πλοκάμια της» και σε άλλα νοσοκομεία.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις από τους 13 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και εμπλέκονται στη σπείρα που διακινούσε στο εξωτερικό, σε πολύ υψηλότερες τιμές, κλεμμένα από δημόσια νοσοκομεία αντικαρκινικά φάρμακα.

Σύμφωνα

με το real.gr, πρόκειται για έναν συνταξιούχο νοσηλευτή, δύο νοσηλεύτριες και τη διαχειρίστρια του φαρμακείου.

Οι απολογίες των υπολοίπων από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους που εμπλέκονται στο κύκλωμα συνεχίζονται σήμερα.

Όπως προκύπτει από τις συνεχιζόμενες έρευνες της Δικαιοσύνης, τα μέλη της πολυμελούς σπείρας που είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση παράνομης εμπορίας ακριβών φαρμάκων στο εξωτερικό είχαν δράση και εκτός Αθηνών και σε άλλα νοσοκομεία, πλην του Λαϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των ήδη κατηγορουμένων, ο βασικός πυρήνας των οποίων απολογήθηκε ως αργά το βράδυ της Δευτέρας, στην ειδική ανακρίτρια Διαφθοράς, έχουν εντοπιστεί και ελέγχονται άλλοι οκτώ γιατροί, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι η δράση του κυκλώματος είχε απλώσει τα πλοκάμια της και σε άλλα νοσοκομεία.

Πηγή: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα