Προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τον τραυματισμό με μαχαίρι 26χρονου στο Ηράκλειο

Προφυλακιστέα κρίθηκε την Παρασκευή (06/12), μετά την απολογία της, η 22χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 26χρονου την περασμένη Τετάρτη (04/12) στην περιοχή Φορτέτσα του Ηρακλείου στην Κρήτη, ενώ τον δρόμο για τη φυλακή, πήρε και ένας 32χρονος. Και στους δυο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (04/12), όταν μετά από διένεξη, η 22χρονη έβγαλε

μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο στο κεφάλι και τα χέρια και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα είναι πάντως, γνώριμη των διωκτικών αρχών ως χρήστης ναρκωτικών, ενώ φέρεται να είναι εκείνη που ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία, μετά το αιματηρό επεισόδιο. Και το θύμα φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Τι ανέφεραν ενώπιον του ανακριτή

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν κατά τις απολογίες των δύο ατόμων στον ανακριτή, ο 32χρονος προσπάθησε να βοηθήσει την 22χρονη, καθώς όπως υποστηρίζει, ο αλβανός σύντροφος της ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτα στην κοπέλα και έπειτα εκείνη για να αμυνθεί, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά και πλάτη.

Δεν τα βρήκαν στο… μοίρασμα των ναρκωτικών

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 22χρονη διατηρούσε σχέση με τον 26χρονο τον τελευταίο καιρό ενώ και οι δύο έχουν εξάρτηση με τα ναρκωτικά. Όπως φαίνεται ο καυγάς ξεκίνησε, μάλιστα, από το μοίρασμα… ναρκωτικών χαπιών ανάμεσα στο ζευγάρι με την νεαρή να μην διστάζει να παίρνει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει τον σύντροφό της.

Ευτυχώς, ο 26χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Από την προανάκριση, αργότερα αποδείχθηκε η εμπλοκή του τρίτου ατόμου, του 32χρονου Έλληνα ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με τα χέρια στον αλβανό σύντροφο της 21χρονης.

Η 21χρονη υποστήριξε ότι ο 26χρονος ήταν εκείνος που της επιτέθηκε πρώτος. Τη γρονθοκόπησε και προσπάθησε να τη χτυπήσει μ’ ένα ρόπαλο. Ο 31χρονος φίλος της προσπάθησε να την βοηθήσει.

Πηγή: Προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τον τραυματισμό με μαχαίρι 26χρονου στο Ηράκλειο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα