Προφυλακιστέος ο 63χρονος που σκότωσε με καραμπίνα το γιο του στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 63χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, την Κυριακή του Θωμά, στην Πυλαία. Πίσω από το φονικό κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία καθώς το θύμα που φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, βιαιοπραγούσε σε βάρος των γονιών του.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και τη μέρα του εγκλήματος. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 32χρονος επιτέθηκε και χτύπησε με αντικείμενο τη

μητέρα του. Εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της που έφτασε οργισμένος στο σπίτι. Ακολούθησε άγριος καβγάς με τον γιο, ενώ ο νεαρός φέρεται να χτύπησε και τον πατέρα του.

«Θολωμένος», όπως δήλωσε προανακριτικά στους αστυνομικούς, ο 63χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί τον γιο του, τραυματίζοντάς τον αρχικά στο χέρι και στην πλάτη.

Γείτονας της οικογένειας επιχείρησε να τον αποτρέψει, αλλά ο 63χρονος γέμισε ξανά την καραμπίνα και έβαλε εκ νέου κατά του παιδιού του. Μία από τις συνολικά έξι σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Διά του συνηγόρου του, ο 63χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, προβάλλοντας ως υπερασπιστικό επιχείρημα ότι τελούσε εν βρασμώ ψυχής. Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οι καβγάδες στο σπίτι ήταν συχνό φαινόμενο. Εντάθηκαν, δε, κατά τον 63χρονο, από τη στιγμή που ο γιος του απεξαρτήθηκε από τα ναρκωτικά, οπότε παρουσίασε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: Προφυλακιστέος ο 63χρονος που σκότωσε με καραμπίνα το γιο του στη Θεσσαλονίκη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα