Προφητική φωτογραφία με τον Παπαπέτρου στο… ΟΑΚΑ (εικόνες)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού ο μάνατζερ τα βρήκε με τους «πράσινους» και ο διεθνής άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι προφητική.

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ. ‘Hταν Μάιος 1998. Ο Παναθηναϊκός γιόρταζε

το πρώτο του πρωτάθλημα. Ο τίτλος επέστρεφε στο ΟΑΚΑ μετά από 14 χρόνια και η οικογένεια Γιαννακόπουλου είχε ετοιμάσει φιέστα.
Η γιορτή διεξήχθη μετά τους τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Τότε, κλήθηκαν να συμμετέχουν τα μέλη της ομάδας του 1984 που είχε κατακτήσει το τελευταίο πρωτάθλημα, ανάμεσα τους ήταν και ο Αργύρης Παπαπέτρου, δηλαδή ο πατέρας του Ιωάννη. Ο παλαίμαχος άσος κρατούσε στην αγκαλιά του εκείνο το απόγευμα τον 4χρονο Ιωάννη…

Έψαχνε αυτό το… χτύπημα από το 2010

Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έψαχνε «χτύπημα» με παίκτη του Ολυμπιακού από το 2010. Συγκεκριμένα, από την βραδιά του τελικού του Μουντιάλ στις 11/7, όταν η Ισπανία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, νικώντας την Ολλανδία. Εκείνο το βράδυ ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας πάρει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο. Με τις φωτογραφίες του «V-Span» να υπογράφει, έχοντας δίπλα του τους Αγγελόπουλους να φτάνουν εκείνο το βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία. Από τότε, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έψαχνε να πάρει τη «ρεβάνς». Να ντύσει στα «πράσινα» παίκτη βασικό, που δεν θα ανανέωνε με τους Πειραιώτες.

Με τους Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη βγήκε με… φουλ επίθεση, αν και στην πρώτη περίπτωση στην πορεία προέκυψε και ο παράγοντας Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με τον δεύτερο υπολόγιζε πως θα μπορούσε να τον ντύσει στα «πράσινα», αλλά στο τελευταίο ραντεβού του Μάντζαρη με τους Αγγελόπουλους, όλα… άλλαξαν. Τώρα, το πήγε στο… «λάου, λάου».

Με τον Παπαγιάννη το «χτύπημα» δουλευόταν μήνες. Ο παίκτης δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και αφού υπήρξε η επικοινωνία με του παίκτη με τον Τσάβι Πασκουάλ, ακολούθησε η πρόταση. Υπήρχε, πάντως, και το «πράσινο»… μπαγκράουντ. Βλέπετε, σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να επηρεάσει τον πρωταγωνιστή είτε ο πατέρας του, είτε ακόμα και η σύντροφός του.

Υπάρχει και μια φάση από τους φετινούς τελικούς, που έκανε… πολλούς στο «πράσινο» στρατόπεδο να πουν ότι εάν χρειαστεί να δοθεί και κάτι παραπάνω για τον συγκεκριμένο παίκτη, ώστε να ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ, τότε θα πρέπει να γίνει. Αναφερόμαστε στην παρακάτω φωτογραφία, με τον Παπαπέτρου να πετυχαίνει παλικαρίσιο καλάθι. Βάζοντας τους αντιπάλους του στο καλάθι…

****
Η Euroleague, μετά την πρώτη αγωνιστική, ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν, με το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, στις 9 Νοεμβρίου. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ανακοινώνει αυτή την ώρα το πλήρες πρόγραμμα της Regular Season και έχει βγάλει στη δημοσιότητα όλους τους αγώνες μέχρι την 7η αγωνιστική. Στην 6η «στροφή» και στις 9/11 θα διεξαχθεί το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των δύο ομάδων, το οποίο και θα ανανεώνεται συνεχώς:

Ολυμπιακός
Χίμκι – Ολυμπιακός
Μπασκόνια – Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – Αρμάνι
Ολυμπιακός – Μακάμπι
ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός – Μακάμπι
Μπάγερν – Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός – Γκραν Κανάρια
Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις
Μπουντούτσνοστ – Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Εφές – Παναθηναϊκός

Λ. Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα