Προέκυψε νέα πολιτική συνεργασία: Ο Νικολόπουλος κατεβαίνει με το κόμμα του Λεβέντη

Αφού η τελευταία του πολιτική στέγη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν μακροημέρευσε, όπως και η υποψηφιότητά του στον δήμο Πάτρας, ο Νίκος Νικολόπουλος προχωρά στο επόμενο πολιτικό του βήμα, την Ένωση Κεντρώων.

Όπως ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, θα συνεργαστεί με τον Βασίλη Λεβέντη

στη μάχη της 7ης Ιουλίου, μιας και η Ένωση Κεντρώων είναι το μόνο από τις τρία μικρότερα κόμματα (Ποτάμι και ΑΝΕΛ) που μπήκαν στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015 και κατεβαίνουν εκ νέου τώρα.

«Το Σάββατο 15/6/19 (11:45) στο ξενοδοχείο Athens Plaza, η έκτακτη σύνοδος της Κεν. Επιτροπής του ΧΡΙΚΕ με θέμα την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αμέσως μετά θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι πρόεδροι Ν. Νικολόπουλος & Β. Λεβέντης», ενημέρωσε σε ένα tweet του.

Το Σάββατο 15/6/19(11:45)στο ξενοδοχείο Athens Plaza,η έκτακτη σύνοδο της Κεν.Επιτροπής του ΧΡΙΚΕ με θέμα την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.Αμέσως μετά θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι πρόεδροι Ν.Νικολόπουλος &Β.Λεβέντης pic.twitter.com/Rk7NklzHTU

— Νίκος Νικολόπουλος (@NikNikolopoulos) 14 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα