Πρέσινγκ… σε Αντετοκούνμπο για ταινίες, διαφημίσεις, χορηγίες – «Θέλω μόνο το πρωτάθλημα»

Η δημοτικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι, πλέον, τόσο μεγάλη που είναι λογικό να πολιορκείται από πολλές εταιρείες για να συνάψουν μαζί του συμφωνίες ακόμα και για ταινίες, αλλά ο έλληνας αστέρας σκέφτεται μόνο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με στόχο την κατάκτηση το πρωταθλήματος στο NBA.

Ο «Greek Freak» θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στον στόχο που είναι να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ και αυτό δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο

«ESPN».

Ο 25χρονος διεθνής άσος παραδέχθηκε πως δέχεται «βροχή» από προτάσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από projects, αλλά διευκρίνισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή άλλα είναι αυτά που τον ενδιαφέρουν.

After picking an “African brother” twice for his #NBAAllStar team, #Bucks star Giannis Antetokounmpo continued to show that he wants to represent not only his Greek roots, but Nigerian as well. https://t.co/AvhHQd5JAa #NBA

— Marc J. Spears (@MarcJSpearsESPN) February 12, 2020


«Ξέρω ότι έρχονται πολλά πράγματα μαζί με την διασημότητα, με το να είσαι στα εξώφυλλα και όλα αυτά, αλλά δεν με ενθουσιάζουν. Είναι πολλά εκείνα που έχω απορρίψει», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε: «Έχω απορρίψει ταινίες, διαφημίσεις, χορηγικές διαφημίσεις αυτή την σεζόν γιατί πραγματικά δεν με νοιάζει. Θέλω απλά να κερδίζω. Θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν. Θέλω να βοηθήσω αυτή την ομάδα να κερδίσει, να φέρω ένα πρωτάθλημα στην πόλη».

Βέβαια, ο έλληνας αστέρας έχει ήδη συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες, κάτι που του αποφέρει πολλά χρήματα. Για τον Γιάννη προέχει τώρα το να συνεχίσει τις σούπερ εμφανίσεις, έχοντας πλέον στην αγκαλιά του και το παιδί του, η γέννηση του οποίου έχει φέρει χαρά σε όλο το Μιλγουόκι. 

Πηγή: Πρέσινγκ… σε Αντετοκούνμπο για ταινίες, διαφημίσεις, χορηγίες – «Θέλω μόνο το πρωτάθλημα» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα