Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Παρασκευή

Σε ισχύ είναι από την Πέμπτη 18 Απριλίου το διευρυμένο εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα, με τα μαγαζιά να ανοίγουν σήμερα αργότερα για να υποδεχτούν τους καταναλωτές.

Αναλυτικά το προτεινόμενο ωράριο του ΕΣΑ είναι το εξής:

Μ. Παρασκευή 26/04
13:00-19:00Μ. Σάββατο 27/04
09:00-15:00Δευτέρα του Πάσχα
29/04 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Πασχαλινό ωράριο και στη Θεσσαλονίκη

Το προτεινόμενο ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, αφορά σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημερομηνίες:

Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στις 13:00 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 19:00 το βράδυTο Μεγάλο Σάββατο (27 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα.Tην Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 29 Απριλίου.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, η αγορά τροφίμων ελέγχεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για καλή και ασφαλή ποιότητα και ανάλογα καλές τιμές.

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες

Όσον αφορά τις τράπεζες, παρέμειναν ανοικτές χθες Μεγάλη Πέμπτη αλλά θα είναι κλειστές σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα 2019 οπότε, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα